Tarief en vergoeding van Psycholoog Zwolle

Tarief en duur

De tarieven verschillen per psycholoog, klacht en behandeling. Neem contact op voor de juiste tarieven of kijk op psyned.nl.

Tarieven bij Psycholoog Zwolle!

De tarieven voor een individuele consult is  € 95 voor een afspraak van 45 a 60 minuten. Voor een afspraak als relatietherapie (alleen mogelijk bij Klaas jan van der Weide) betaal je meer geld dit kost € 115 voor 45 minuten.

Bij een afspraak buiten kantoortijd komt er altijd een tarieven van € 20 extra bij.

Stem het af met je verzekeraar

Je doet er goed aan bij je verzekering te informeren over de vergoeding. Of de sessies worden vergoed hangt af van jouw zorgverzekering en polis. De verschillen kunnen groot zijn.

Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering

Een groot deel van de verzekeraars vergoeden onze begeleiding vanuit het aanvullend pakket. Omdat de praktijk is verbonden aan het NFG en is ingeschreven bij het RBCZ kun je meestal in aanmerking komen voor vergoeding. Check in je polisvoorwaarden of jouw verzekering “alternatieve behandelingen” vergoedt.

Wij staan ingeschreven als register therapeut BNG bij het RBCZ. Bekijk of jouw verzekeraar een contract heeft met de RBCZ. Als je een aanvullende verzekering hebt, dan is het mogelijk financieel voordeliger om een je te laten vergoeden vanuit het aanvullende pakket. Want als je gebruik maakt van een vergoeding uit het aanvullende pakket, betaal je en geen wettelijke eigen bijdrage en geen eigen risico. Wij zijn allebei geregistreerd bij NIP, RBCZ en NFG.

Betaling en afzeggen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED.  Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het me 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Anders ben ik genoodzaakt de kosten van de afspraak in rekening te brengen.

Wil je meer weten over tarieven?

Heb je nog vragen, of wil je weten of ik je kan helpen: bel of mail voor een afspraak.