Therapie Zwolle

De eerste afspraak is kort. We leren elkaar kennen. Je kunt je verhaal doen, ik vraag door waar ik meer informatie nodig heb. Maar we maken vooral kennis.

Één van de belangrijkste factoren voor een succesvolle behandeling bij Therapie Zwolle is onze ‘klik’. Ik wil je dus graag leren kennen als mens en niet als klacht. Ik probeer in die eerste afspraak ook veel van mijn werkstijl door te laten klinken. Op basis van die eerste korte sessie maken we de afspraak 4 keer bij elkaar te komen.

Erkennen dat je een probleem hebt en er vervolgens hulp bij vragen kan ontzettend moeilijk zijn. Er is nogal wat moed voor nodig om je op zo kwetsbaar op te stellen. Maar het loont wel.

Kennis is…

Ik wil niet over één nacht ijs gaan. Om jou en je klacht of vraag precies te begrijpen, nemen we twee volledige sessies om de diepte in te gaan. Je krijgt uitgebreid de tijd je verhaal te doen bij Therapie Zwolle en zult merken dat ik op sommige thema’s ver doorvraag. Zo weten we heel precies wat er speelt, maar vooral wat voor jou een succesvolle behandelmethode kan zijn.

Therapie Zwolle: aan het werk

Veel klachten komen voort uit de gedachten die jouw gedrag bepalen. Daarom kan het ontzettend nuttig zijn om te kijken welke gedachten nou wel in jouw voordeel werken en welke niet. Dat is meteen ook de kern van mijn manier van behandelen.

Je komt er proefondervindelijk achter wat er zou gebeuren als je de dingen eens anders deed. Is het wel zo eng? Voelt het wel zo raar? Reageren ze wel zo anders? En hoe voelt het voor jou?

Na jarenlange ervaring met deze manier van werken kan ik absoluut stellen dat de meeste mensen na een behandeling of volledig genezen zijn of hun problematiek een plaats hebben weten te geven.

Bijna iedereen gaat na een behandeling bij Therapie Zwolle met meer zelfvertrouwen dan ooit weer door met hun leven.

Wat ik voor jou kan doen

Wil je meer weten over mij? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in voor een eerste kennismaking bij Therapie Zwolle.