Stress en burnout behandeling met therapie bij Psycholoog Zwolle

Aan welke signalen kun je een burnout nou herkennen? In de meeste gevallen gaat een burnout gepaard met een alles overheersende vermoeidheid. Hoeveel je ook rust, je rust nooit echt uit. Daarnaast kun je ook last hebben van slapeloosheid, onverklaarbare gevoelens van verdriet en concentratieproblemen.

Een burnout is meestal het gevolg van teveel inspanning in combinatie met te weinig ontspanning. Je hebt systamitisch op over toeren gedraaid en nu gaat het niet meer. Opgebrand. Het woord omschrijft het goed, het is op, er is niets meer, je bent leeg.

Burnout is goed te behandelen

Veel mensen krijgen een keer in hun carrière een burnout. De beroepspraktijk heeft er veel aandacht aan besteed en we kunnen een burnout tegenwoordig goed en snel behandelen.

We herstellen dat energieke gevoel en werken aan hoe je goed en gericht kunt ontspannen. Aan hoe jij jouw energie over een dag verdeelt, hoe je kunt geven, maar ook nemen.

Online psycholoog

Burnout kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in jouw eigen tijd en tempo. Interesse? Klik dan even door naar de online psycholoog van therapie-online.

Maak direct een afspraak

Is dit herkenbaar of wil je meer weten over stress en burnout klachten? Bel of mail voor een afspraak voor stress en burnout therapie.