Met welke klachten kun je terecht bij Psycholoog Zwolle?

Er zijn heel veel verschillende klachten met een psychische basis; van oververmoeidheid en dwanggedachten tot stress op het werk. Ik hanteer de vuistregel dat het hebben van een klacht reden genoeg is om eens met een psycholoog te gaan praten. Het gaat hier namelijk niet om waar je mee zit, maar dat je ergens mee zit.

  • je zit vast Een algemeen gevoel van vastzitten is iets waar een heleboel mensen die wij behandelen last van hebben. Je hebt het gevoel vast te zitten in je werk, in je relatie of gewoon in je hele leven. Er zit voor je gevoel gewoon geen beweging meer in.
  • je bent bang Andere klachten hebben te maken met angsten. Weinig zelfvertrouwen, bang zijn om te falen, bang dat er dingen gebeuren of bang voor reacties van anderen zijn daar voorbeelden van. In sommige gevallen zijn de angsten heel concreet en durf je bepaalde dingen echt niet meer te doen.
  • je hebt pijn Er zijn veel dingen die pijn doen. Verlies van dierbaren, maar ook het verlies van een baan, een scheiding, je kinderen minder zien. Grote teleurstellingen voelen kunnen ook voelen als groot verlies. Die pijn kan je leven bepalen.

Neem contact met mij op

Het beste kunnen wij je helpen als je belt of mailt naar Psycholoog Zwolle. Dan kun jij precies vertellen hoe het zit, en ik kan je een genuanceerd beeld schetsen van wat er aan de hand is en wat je kunt doen.